Νέα για προκήρυξη λιμενικού σώματος 2013

Εκδόθηκε η πρώτη προκήρυξη του 2013 για το Λιμενικό Σώμα. Περισσότερες πληροφορίες βρείτε εδώ

 

 

Όπως δήλωσε και στη Βουλή ο αρμόδιος Υπουργός κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, «Το Λιμενικό Σώμα θα είναι από τα πρώτα Σώματα που θα προβούν σε νέες προσλήψεις, προκειμένου να καλύψει ανάγκες για τη θωράκιση του Αιγαίου» και σε αυτά πλαίσια σε λίγες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η Προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος για το 2013.

Στα πρότυπα των προκηρύξεων που είχαν εκδοθεί και παλιότερα έτσι και σε αυτή του 2013 (δες Προκήρυξη Λιμενικού Σώματος 2011) αναμένεται να μην ανακοινωθεί μόνο μια προκήρυξη αλλά μια σειρά  από προκηρύξεις που θα καλύπτουν διάφορες βαθμίδες του Λιμενικού Σώματος  όπως:

  • Δόκιμοι Λιμενοφύλακες Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 
  • Δόκιμοι Υπαξιωματικοί Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 
  • Δόκιμοι Σημαιοφόροι Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Το Λιμενικό Σώμα μετά από καιρό αναμένεται να προσλάβει το 2013, σημαντικό αριθμό ανδρών και γυναικών με σκοπό την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του.

λιμενικό σώμα 2013, προκήρυξη λιμενικού, 2013, προκύρηξη, λιμενικό σώμα 2013.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος  στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προκηρύξεις για το λιμενικό σώμα οι οποίες θα αφορούν συνολικά 320 άτομα.

Σύμφωνα με τα όσα είχαμε γράψει εδώ και καιρό, στα πρότυπα της προκήρυξης λιμενικού σώματος του 2011, έτσι και το 2013 αναμένεται να δημοσιευτούν όχι μια αλλά 3 προκηρύξεις. Αναλυτικά αναμένεται να δημοσιευθούν:

Προκήρυξη πρόσληψης 80 δόκιμων σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Προκήρυξη πρόσληψης 60 υπαξιωματικών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Προκήρυξη πρόσληψης 180 δόκιμων λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Πρώτη από όλες αναμένεται να εκδοθεί η προκήρυξη πρόσληψης των 80 δόκιμων σημαιοφόρων μέσα στον Αύγουστο.

Όπως είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση δικαιολογητικών για τις προκηρύξεις του Λιμενικού και το 2013, εκτός από τους τίτλους σπουδών θα είναι η καλή γνώση τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας αλλά και η πιστοποίηση χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

προκήρυξη λιμενικού σώματος 2013, λιμενικό σώμα, προκήρυξη, 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η ιστοσελίδα limenikosoma.wordpress.com  είναι καθαρά ενημερωτική και σκοπό έχει την πληροφόρηση του κοινού ενώ σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί το Λιμενικό Σώμα, οι ανακοινώσεις του οποίου αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Advertisements