Αρχική Σελίδα

Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η προκήρυξη των Λιμενοφυλάκων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής 2014

 

Καλώς ορίσατε στη ιστοσελίδα limenikosoma.wordpress.com

Για σχεδόν 4 χρόνια σας ενημερώνουμε πρώτοι, έγκαιρα και αναλυτικά για όλες τις εξελίξεις στις προκηρύξεις του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής ακτοφυλακής.

Όπως και παλιότερα με τις προκηρύξεις των Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Λιμενοφυλάκων Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής των ετών 2011, 2013, 2014 έτσι και τώρα σε αναμονή της επερχόμενης προκήρυξης των Λιμενοφυλάκων Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής του 2014 η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου μείνετε συντονισμένοι ώστε να ενημερώνεστε έγκυρα για όλες τις νέες εξελίξεις.

Εν αναμονή λοιπόν της πολυπόθητης προκήρυξης Λιμενοφυλάκων που περιμένουμε εδώ και 2 χρόνια σχεδόν, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως:

προκήρυξη λιμενοφυλάκων λιμενικού σώματος 2014

Ορισμένα από τα αρχεία των προκηρύξεων του Λιμενικού Σώματος είναι σε μορφή pdf και ανοίγουν με το Adobe Reader. Εαν δεν το έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφθήκατε

limenikosoma.wordpress.com

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η ιστοσελίδα limenikosoma.wordpress.com  είναι καθαρά ενημερωτική και σκοπό έχει την πληροφόρηση του κοινού ενώ σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί το Λιμενικό Σώμα, οι ανακοινώσεις του οποίου αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του.